Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα των Χριστουγέννων!

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για όλη την εβδομάδα των Χριστουγέννων!
ΚΡΙΟΣ
Οικογενειακά και ζεστά θα περάσετε τις ημέρες των Χριστουγέννων οι περισσότεροι Κριοί, καθώς η νέα Σελήνη σας καλεί να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και σας δίνει την ανάλογη διάθεση. Το πέρασμα του Ηλιου στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα θέλω της ζωή σας και να φτιάξετε τους όποιους υψηλούς, ρεαλιστικούς στόχους έχετε θέσει. Οι γεννημένοι 3 και 5/4ου έχετε κάθε λόγο να είσαστε περισσότερο προσεκτικοί σε ό,τι κάνετε.


ΤΑΥΡΟΣ
Μικρές ή μεγάλες, σίγουρα είναι πολλές οι μετακινήσεις που θα έχετε τις ημέρες των γιορτών, καθώς και τα μηνύματα και συναπαντήματα με συγγενικά άτομα. Το πέρασμα του Ηλιου στον Αιγόκερω θα σας κάνει πιο ανοιχτόμυαλους και θα σας βοηθήσει να βλέπετε πολυεπίπεδα οποιοδήποτε θέμα προκύπτει, ενώ η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι καλύτερες μέρες να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Οι γεννημένοι 12, 13/5ου έχουν την τύχη με το μέρος τους σε οτιδήποτε κι αν κάνουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Κοντά σε οτιδήποτε θεωρείτε δικό σας και σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς θα βρεθείτε οι περισσότεροι Δίδυμοι αυτά τα Χριστούγεννα. Ο Ηλιος από τον Αιγόκερω θα σας κάνει πιο καχύποπτους και κτητικούς και γενικά δεν θα χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια το λόγο και τις κινήσεις σας. Οι γεννημένοι 31/5ου είστε οι πιο πιεσμένοι από όλους από σχέσεις και συνεργασίες, ενώ οι 13-17/6ου νιώθετε δραστήριοι και γεμάτοι ενέργεια να κατακτήσετε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα έχετε την ανάγκη να μην είσαστε με πολύ κόσμο, ενώ από Τετάρτη η διάθεσή σας ανεβαίνει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι οι καλύτερες, καθώς θα σας βρουν εκεί που εσείς θέλετε και κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν εσάς καταρχάς και σε δεύτερη μοίρα τους άλλους. Το πέρασμα του Ηλιου στον Αιγόκερω θα σας κάνει πιο συντροφικούς, με αυξημένη την ανάγκη συνύπαρξης και βελτίωσης ίσως κάποιας σημαντικής σχέσης ή συνεργασίας σας. Οι γεννημένοι 14-18/7ου προσπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούνται στο σπίτι ώστε να αποφύγετε τσακωμούς και εκμεταλλευτείτε το ευχάριστο που θα φέρει η Αφροδίτη. Οι 6/7ου να είστε πιο προσεκτικοί και να προσαρμόζεστε στις αλλαγές γύρω σας.
ΛΕΩΝ
Νοσταλγικές θα είναι για εσάς οι μέρες των εορτών, καθώς γλυκές αναμνήσεις του χθες θα σας συντροφεύουν κάνοντάς σας να νιώθετε ευάλωτοι. Το πέρασμα του Ηλιου στον Αιγόκερω δείχνει βελτίωση στο επαγγελματικό κομμάτι και την ανάγκη να τακτοποιήσετε χώρους δουλειάς και εκκρεμότητες. Επίσης, είναι ένα πολύ καλό διάστημα να ασχοληθείτε με τον τομέα της υγείας σας. Στους γεννημένους 8/8ου το ξαφνικό και το ευχάριστο καραδοκεί στη ζωή τους, ενώ η Τετάρτη, η Πέμπτη και η Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι είναι πολύ καλές μέρες για όλους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρέα με αγαπημένους φίλους θα περάσετε τις μέρες των Χριστουγέννων οι περισσότεροι Παρθένοι, που φαίνονται να είναι μέρες αυξημένης κοινωνικότητας, με εσάς στο επίκεντρο της παρέας. Το πέρασμα του Ηλιου στον Αιγόκερω δείχνει την αρχή ενός μήνα που σε όλους σιγά-σιγά θα δοθούν αιτίες συναισθηματικής χαράς, είτε από τα παιδιά τους οι μεγαλύτεροι, είτε από κάποια καλή γνωριμία οι ελεύθεροι, είτε από πραγματοποίηση κάποιας επιθυμίας οι πολλοί. Οι γεννημένοι 2/9ου είστε οι πιο πιεσμένοι από οικογενειακά προβλήματα του παρελθόντος, ενώ οι 15/9ου έχετε την τύχη με το μέρος σας.
ΖΥΓΟΣ
Τις ημέρες των εορτών οι περισσότεροι Ζυγοί θα είστε απασχολημένοι με οικογενειακές ή κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες δεν γίνεται να μην παραβρεθείτε. Το πέρασμα του Ηλιου στον Αιγόκερω σας δείχνει το κατάλληλο διάστημα να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και να εξομαλύνετε πιθανές έκρυθμες καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Οι γεννημένοι 7 και 9/10ου χαλαρώστε και ρίξτε τους τόνους ακολουθώντας το ρεύμα των αλλαγών, ενώ οι 15 έως 19/10 αξιοποιήστε σωστά την παραπανήσια ενέργεια που έχετε αυτές τις μέρες. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι πολύ καλές μέρες για όλους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλοί θα είναι οι Σκορπιοί που θα εκμεταλλευτούν τις ημέρες των Χριστουγέννων για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις προκειμένου να περάσουν όμορφα όπως αυτοί επιθυμούν. Για όσους δεν πάνε πουθενά δεν θα λείψουν και τα ταξίδια του μυαλού, αφού φαίνεται πως τελικά όπου και να πάνε, ό,τι και να κάνουνε, θα περάσουν πολύ όμορφα. Το πέρασμα του Ηλιου στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια περίοδο με αυξημένη κινητικότητα και πολλές συζητήσεις λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν αναλάβει οι περισσότεροι, ενώ οι γεννημένοι 11 έως 18/11ου έχουν να περιμένουν συναισθηματικές χαρές.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Κλεισμένοι στον εαυτό τους θα είναι οι περισσότεροι τις μέρες των Χριστουγέννων και με αυξημένη κτητική διάθεση και καχυποψία. Ο Ηλιος από τον Αιγόκερω σας δείχνει τρόπους να αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες, ενώ πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τον οικονομικό τομέα και να κάνετε πιο σωστή διαχείριση. Κάποιοι έχετε ήδη βάλει ενώ κάποιοι άλλοι θα βάλετε ηθελημένα ευθύνες στη ζωή σας, που δεν θα σας επιτρέπουν αλόγιστες κινήσεις. Οι γεννημένοι 2/12ου είναι οι πιο πιεσμένοι. Τετάρτη, Πέμπτη οι καλύτερες μέρες για όλους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συντροφικά, με ανθρώπους που είναι ή νιώθετε οικογένειά σας θα περάσετε τις γιορτινές μέρες, με αυξημένο το αίσθημα της ουσιαστικής συνύπαρξης. Ο Ηλιος περνά στο δικό σας ζώδιο ομορφαίνοντάς σας και αυξάνοντας την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, βάζοντας προτεραιότητα τα θέλω σας και αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα θέλω των άλλων. Οι γεννημένοι 4/1ου βρίσκονται σε τροχιά μοιραίων αλλαγών στη ζωή τους και πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, ενώ οι 12/1ου, όντας οι πιο τυχεροί απ’ όλους, έχουν να περιμένουν θετικές εξελίξεις σε οτιδήποτε και αν κάνουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες των Χριστουγέννων θα βρουν τους περισσότερους να προσπαθούν να βάλουν τις υποχρεώσεις των ημερών σε μια τάξη και να οργανώνουν τα πράγματα ώστε να γίνουν όπως τα θέλουν αυτοί. Ο Ηλιος περνώντας στον 12ο φυσικό σας οίκο θα σας δώσει μια περίοδο απολογισμού των πεπραγμένων σας και επαναπροσδιορισμού νέων στόχων για την καινούρια χρονιά που έρχεται. Οι γεννημένοι 11 έως 15/2ου είσαστε σε εγρήγορση προκειμένου να κινηθείτε όπως και όταν πρέπει. Τετάρτη και Πέμπτη είναι καλές μέρες για όλους.
ΙΧΘΥΕΣ
Οι περισσότεροι Ιχθύες θα έχουν ευχάριστες γιορτές κάνοντας ό,τι πραγματικά επιθυμούν με αγαπημένους τους ανθρώπους. Το πέρασμα του Ηλιου στον Αιγόκερω θα δώσει μια περίοδο αυξημένης κοινωνικότητας και θα σας βάλει στο επίκεντρο φιλικών ή κοινωνικών κύκλων καθώς θα σας φέρει και αρκετές νέες γνωριμίες, ανάμεσα στις οποίες θα υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμοι στους υψηλούς και φιλόδοξους στόχους σας. Οι γεννημένοι 28/2ου και 1/3ου δέχονται αρκετές πιέσεις, ενώ οι 9 έως 17/3ου έχουν να περιμένουν χαρές και ευχάριστες εξελίξεις την εβδομάδα αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου